În faţa Justiţiei…

Posted on 26/02/2010. Filed under: ARTICOLUL LUNII | Etichete:, , , , , , , , , , , , |


Acesta este, din punctul meu de vedere, articolul lunii februarie (fotocopie din Adevărul de seară, 17 februarie 2010). El este emblematic pentru cum trăiesc românii astăzi, la începutul mileniului trei creştin, în anul de graţie 2010. Daţi click pe fotocopia articolului, pentru a o mări.
________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________
Nu cred că mai aveţi chef de „sentimente patriotice”… Românii, într-o covârşitoare majoritate,  sunt doar o adunătură de indivizi lipsiţi de personalitate. Morala lor are o singură deviză de bază: să te pui bine cu cel de la putere. Cine anume este el, care e trecutul lui, ce intenţii are… Aceasta nu mai contează ! Bine că te lasă în paceeeeeeee…. Deşi, această „pace” nu este decât „liniştea” aceluia care şi-a abandonat rosturile, pe pământ… „Tihna” aceluia care, individ fiind, renunţă la drepturile şi obligaţiile acestei individualităţi, neavând nimic de spus, neavând o fiinţă lăuntrică pe care să o apere de agresiunea celui puternic… a aceluia „pe val”. El nu contează, şi nici nu va conta, în evoluţia societăţii… Câtă vreme lui „îi e bine”, de ce „să deranjeze apele”? de ce să-şi asume vreun risc, cât de mic, chiar dacă una gândeşte, şi alta face ? De fapt, cu timpul, nici nu mai gândeşte, el numai face… ceea ce îi spune „şeful” !!!
DA ! ACEASTA ESTE PSIHOLOGIA TIPICĂ A ROMÂNULUI DIN ANUL DE GRAŢIE 2010 !
Cum anume să convieţuieşti cu un astfel de specimen, asta e problema care mă preocupă. El este aşa cum este, nu vrea să fie altfel, dar eu… ce pot să fac, între asemenea exemplare din „GRĂDINA ZOOLOGICĂ A LUI DUMNEZEU” ?!
Aştept răspuns…
Până atunci… vă invit să reflectaţi…
______________________________________________________________________Şi mai spunem că nu comunicăm destul…
O societate care comunică atât de mult, cum să fie „bolnavă” ?!
Punct ochit, punct lovit…
DA ! CAM ASTA E… TOT !
Deci… ce „mândri” suntem de „noi”, nu-i aşa ?!…
Reclame

Make a Comment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Un răspuns to “În faţa Justiţiei…”

RSS Feed for – o  lume  privită  din  lumea  mea – Comments RSS Feed

nu este singurul caz,exista cazuri in care unul dintre copii celui care a ramas inviata,a facut acte,semnate ca ,,primarul”,fara sa stie exact continutul la o virsta avansata,peste 65 de ani ,inclusiv mandatul de reprezentare facut cind era intrun spital psihiatrie cu afectiuni…si dupa ce a decedat persoana,restul familiei se trezeste ca sunt actele facute cu cel putin 5 ani inainte,politia spune ca nu poate ancheta asemenea caz ca au trecut 5 ani,la judecatorie,nu ai avocat,desi soliciti in scris copii de pe actele depuse la dosar de incriminat, nu ti se pun la dispozitie toate copiile de pe acte,motivul verbal,,puteti sa faceti copii de la dosar”,sau,in cel mai bun caz,se asteapta ca incriminatul sa se conformeze /sa le faca in asa fel incit sa nu mai fie contestabile actele dupa ce contestezi actele ilegale.sa vad ce rezolva D.N.A-ul ca am facut plingere penala,ceva s-a inceput dar sa vad finalul ilegalitatilor ,,legale”,facute cu ajutorul angajatilor primariei si al notarilor. doar Emailul este valabil daca vreti sa ma contactati sau puteti sa ma ajutati.nu pot spune locatiile .


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d blogeri au apreciat asta: